RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 65 m2, Poděvousy

500 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Poděvousy

Nabízíme k prodeji jednu ideální polovinu RD a přilehlých pozemků o rozloze 623m2 v rámci insolvenčního řízení. Popis nemovitosti vychází z informací znaleckého posudku:
Jedná se o rodinný dům z roku cca 1950, který je postaven fyzicky na hraně se sousedním domem. Dá se ale považovat za samostatně stojící RD. Dům je zděný, nepodsklepený, s jedním nadzemní podlažím a neobytným podkrovím. Střecha sedlová s taškovou krytinou, stropy dřevěné, podlahy betonové s ker. dlažbou, omítky štukové a vápenné, okna plastová, int. dveře dýha. Vytápění lokálně kamny na TP, TUV el. bojler. Objekt je dle místního šetření napojen na obecní el. a kanalizaci a vodovod + studna. Prošel pravděpodobně před cca 10-15 lety rekonstrukcí interiéru: současné době je zanedbaná údržba. Součástí je vedl. stavba kolny.

Nemovitost je prodávána v rámci insolvenčního řízení vedeného pod značkou KSPL 20 INS 2868/201820 u Krajského soudu v Plzni.
Více informací u makléře nabídky a též ve znaleckém posudku, který je k dispozici. Více informaci zveřejněno v insolvenčním řízení vedeném u Krajského soudu v Plzni pod č.j. KSPL 20 INS 2868/2018.
Uvedená kupní cena je minimální a nezahrnuje provizi RK ve výši 25 tis. Kč s DPH

Číslo nabídky:365534Plocha užitná:65
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:špatnýBudova:smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Miroslav Hodina
Kontakt na makléře Ing. Miroslav Hodina

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.