RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 160 m2, Násedlovice

6 900 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Násedlovice

Milujete krajinu Moravského Toskánska a chcete bydlet v domě, který prošel kvalitně provedenou rekonstrukcí a ve kterém budete mít dostatek prostoru a soukromí?
Pokud ano, domluvte si prohlídku řadového rodinného domu v obci Násedlovice.

Zastavěná plocha a nádvoří čítá 610 m2 a zahrada 205 m2.
Jednopodlažní dům prošel v letech 2020–2023 kompletní rekonstrukcí a splňuje PENB třídy B.
Celková plocha přízemí je přibližně 110 m2 o dispozici 3+kk. 2 pokoje o velikosti 11 m2 a 13,6 m2 směřují na východ do klidné ulice. Hlavní obytná místnost, jídelna a kuchyně mají podlahovou plochu 51 m2 a jsou orientované na západní stranu za dům. Z jídelny se dostanete francouzským oknem na dvůr, kde si užijete klid a soukromí.

V domě oceníte větší koupelnu s vanou a velkým sprchovým koutem, WC je samostatné. Okna do ulice jsou dřevěná (Eurookna) s dvojsklem, v ostatních místnostech plastová s trojsklem. Podlahy v obytných místnostech laminátové plovoucí, v dalších místnostech je položená keramická dlažba. Dům má velmi prostornou půdu, která je zateplená a připravená na vestavbu – obytnou plochu můžete rozšířit o 100 m2. Střecha a krovy jsou nové, komín po revizi do obytných prostor. V domě je instalovaná akumulační nádrž o objemu 750 l, na kterou lze napojit i solární panely. Vytápění zajišťuje krb s teplovodním výměníkem, podlahové topení a radiátory – vše lze kombinovat nebo využívat samostatně. Pro ohřev vody slouží elektrický bojler značky Dražice na 125 l.

Dům je zateplený a s položenou hydroizolací. Do domu vedou všechny inženýrské sítě. Stropy jsou dřevěné, tepelně a zvukově izolované, v obývací části a kuchyni s přiznamými trámy. Do domu je zavedený optický internet.

K domu náleží nově postavený zděný domek ve dvoře o podlahové ploše cca 50 m2, jehož využití bude jen na vás. Ať už třeba pro návštěvy, místo pro vaše podnikání nebo koníčky. Do domku je zavedená elektřina, voda, odpady, topení radiátory, možnost i přímotopů, nachystaná koupelna s WC, dvě další místnosti a prosklená veranda. Pod zateplenou střechou můžete využít úložnou půdu. U domu se nachází menší sklep. 14 m hluboká studna na dvoře (vodní sloupec 7 m) vám ušetří spotřebu za vodu. Více aut bezproblémově zaparkujete před domem.

Obec Násedlovice má 860 obyvatel a poskytuje základní občanskou vybavenost – je zde mateřská škola, pošta, potraviny, praktický lékař, restaurace, kulturní dům, fotbalové a víceúčelové hřiště. Působí zde několik místních spolků a během roku se zde pořádají různé kulturní akce. Dobrá je dostupnost do větších měst autem: Kyjov 17 km, Slavkov 18 km, Hustopeče 28 km, Hodonín 26 km, Brno 40 km.
Lze využít i pravidelnou autobusovou linku.

Pokud se vám toto místo líbí, ráda vás provedu osobně. Zdarma vám zajistím financování s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb.
Realitní kancelář REMAX Delux zprostředkovává informace nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost za jejich úplnost, správnost a přesnost.

Číslo nabídky:365592Plocha užitná:160
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovod, StudnaElektřina:400 V
Stav objektu:po rekonstrukciTopení:lokální tuhá paliva, ústřední dálkové, Podlahové
Budova:cihlováTelekomunikace:Internet
Doprava:silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.