RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 144 m2, Červené Janovice

6 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Červené Janovice

Exkluzivně Vám nabízím ke koupi rodinný dům 5+1 s obytnou plochou 144 m2, s pozemkem o rozloze 807 m2, na okraji obce Zhoř u Červených Janovic, okres Kutná Hora.
Na oploceném mírně svažitém pozemku s vjezdem se nachází samostatně stojící, plně podsklepený, cihlový rodinný dům se dvěma obytnými podlažími s garáží ve sklepě, dílnou, kotelnou a skladovými prostory a částí sklepa na ovoce a brambory se samostatným vstupem. Dům byl zkolaudován v r. 2002. Střecha je plechová a dům zateplený a nová plastová okna v 1. NP. Na velké okrasné zahradě jsou propojeny relaxační i užitkové zóny. Můžete si zde s přáteli posedět v pergole, nebo u udírny, také zde naleznete fóliovník. U domu je veliký zastřešený bazén (8x3 m2) s úpravnou vody.
V prvním NP (72 m2) domu se nalézá hala – obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a další pokoj, koupelna s vanou, WC, spíž a schodiště do sklepních prostor a do 2. NP. Ve druhém NP (72 m2) se nachází jeden velký pokoj a dva menší pokoje, koupelna se sprchovacím koutem a WC a terasou na celou šíři domu. Na podlahách domu je položena dlažba a plovoucí podlaha.
Dům je napojen na el. energii, kanalizace řešena septikem, vlastní studna. Vytápění je ústřední s tepelným čerpadlem a kotlem na pevná paliva. TUV ohřívá kombinovaný bojler.
Malá, klidná obec Zhoř je 2,4 km od Červených Janovic, kde jsou veškeré služby a obchody. Do K. Hory je to 18 km a do Čáslavi 16 km. V okolí je hodně rybníků – známý rybník Katlov, kde má Jakub Vágner své rybářské středisko a je vzdálen cca 1 km.
V případě většího počtu zájemců o nemovitost nerozhoduje pořadí zájemců, ale kvalita podané nabídky majitelům. V případě zájmu o informace nebo prohlídku nemovitosti mne kontaktujte.

Číslo nabídky:365845Plocha užitná:144
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaStav objektu:Velmi dobrý
Budova:Cihlová

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Lubomír Fleisig
Kontakt na makléře Lubomír Fleisig

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.