RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 180 m2, Praha

21 900 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Praha , Praha 8

Nabízím exkluzivní příležitost ke koupi - tento krásný rodinný dům s dispozicí 6+1 a krásným výhledem čeká na nového majitele. Cihlový dům je v dobrém a udržovaném stavu. Noví majitelé si mohou dům upravit dle vlastních preferencí a dnešních moderních standardů. Původně byla zrekonstruována přední obývaná část domu. Zadní část domu je v dobrém a udržovaném stavu, ale je třeba ji rekonstruovat. U domu je vlastní garáž a jedno parkovací místo před garáží. Dům se nachází ve vilové čtvrti, v naprostém soukromí. Za domem je vzrostlá zahrada s altánem a posezením v naprostém soukromí. Celková plocha pozemku je 430 ㎡, plocha samotné zahrady za domem je pak 219 ㎡.
Dominantou prvního podlaží je prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a oddělenou kuchyní, dále je zde další pokoj sloužící jako pracovna a první ze dvou koupelen. První podlaží nabízí nádherné výhledy do zeleně. Kuchyně je plně vybavená se všemi standardními spotřebiči (lednice, mrazák, myčka, varná deska). V druhém podlaží nalezneme druhou koupelnu a další 4 pokoje.
Vytápění a ohřev vody v domě zajišťuje plynový kotel umístěný v technické místnosti v suterénu.
V domě jsou dřevěná okna (dvojsklo). Podlahy v domě jsou plovoucí laminátové v kombinaci s dlažbou, případně PVC.
Dům je výborně dostupný pomocí MHD, v centru Prahy jste za chvíli. Jednu zastávku tramvají nebo autobusem je stanice metra C Kobylisy.
Skvělá lokalita s výbornou občanskou vybaveností - restaurace, ZOO Praha, botanická zahrada, cyklostezky podél Vltavy, trojské vinice, v blízkém okolí domu se nachází také anglická škola a školka, státní základní škola, gymnázium.
Dům je napojen na všechny běžné inženýrské sítě – plyn, obecní vodovod, elektřina, i kanalizaci.
Dům je připraven k okamžitému nastěhování. Průkaz energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (Průkaz v tuto chvíli není vypracován).

Číslo nabídky:366955Plocha užitná:180
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Cihlová

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

David Viška
Kontakt na makléře David Viška

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.