RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej vícegeneračního domu, 360 m2, Velký Šenov

2 790 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Velký Šenov

Nabízím k prodeji pozemek o celkové rozloze 1677 m2 a na něm stojící stavbu pro rodinnou rekreaci č.p. 1, aktuálně ve stavu hrubé výstavby 1.NP a přípravami na pokračování v 2. a 3. nadzemním podlažím. Vše se nachází v obci Velký Šenov – část Leopoldka. K dispozici je kompletní projektová dokumentace a je vydáno stavební povolení na realizaci stavby. Cílem stavby je výstavba objektu pro rodinnou rekreaci, předpokládající s možností části objektu využít ke krátkodobému pronajímání. K dispozici je klenbový pískovcový sklep v jehož jedné části je k dispozici vydatná studna. Ve vzdálenosti cca 40 m je možné napojení na kanalizaci a veřejný vodovod. Elektřina do objektu zavedena. Část pozemku je na katastru vedena jako zbořeniště a je možné uvažovat o realizaci další stavby. Velkou výhodou je vydané platné stavební povolení, stavbu je možné v rámci změn stavby před dokončením částečně upravit dle potřeb nového investora. Můžete tak rovnou začít s realizací stavby a vyhnout se měsícům byrokracie. Pokud vás nabídka zaujala, kontaktujte nás pro bližší informace. V případě rychlého jednání je možné jednání o kupní ceně.

Číslo nabídky:367772Plocha užitná:360
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:zdroj pro celý objekt, dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:Velmi dobrý
Budova:Dřevěná

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Lukáš Trnka
Kontakt na makléře Lukáš Trnka

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.