RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 798 m2, Bořanovice

7 975 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Bořanovice

Atraktivní stavební pozemek v obci Bořanovice, těsně za hranicí hlavního města Prahy, s vynikající dopravní dostupností do Prahy.

Pozemek je pravidelného obdélníkového tvaru, prakticky rovinatý, s jihovýchodní orientací. Pozemek tvoří proluka v zástavbě ve středu obce, v území určenému převážně k bydlení v rodinných domech. Zastavěnost pozemku je 30 %, a to stavbou o 2 nadzemních podlaží, či jednom podlaží s podkrovím, s výškou hřebene 8 m. (Rádi zašleme podrobnosti územního plánu).

Na hranici pozemku či přímo na pozemek, jsou vyvedeny přípojky veškerých inženýrských sítí - elektřiny, plynu, vody a kanalizace.

Obec Bořanovice žije bohatým společenským a kulturním životem, schválen je rozsáhlý program rozvoje obce. Občanskou vybavenost nalezneme v sousední obci Líbeznice.

Ceny nemovitostí v dlouhodobém horizontu stále rostou. Využijte úrokových sazeb nižších, než je inflace k investici do pozemku, která patří k velmi výnosným a bezpečným investicím. Hypotéku Vám zdarma pomohou vyřídit naši hypoteční specialisté. V případě více zájemců může být upřednostněna výhodnější nabídka.

Číslo nabídky:368087Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Radek Karnold
Kontakt na makléře Ing. Radek Karnold

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.