RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 200 m2, Mnichov

580 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Mnichov

Nabízíme k prodeji jednu polovinu na samostatně stojícím zděném RD a přilehlém pozemku o rozloze 693m2 v rámci insolvenčního řízení. Popis nemovitosti vychází z informací znaleckého posudku:
Do nemovitosti nebyl umožněn přístup, ocenění je provedeno na základě informací dostupných z veřejných zdrojů (mapy, Katastr nemovitostí)a z informací od dlužníka, který je poskytl telefonicky dne 1 1.10.2022. Jedná se o samostatně stojící RD v širším centru obce Pivoň. RD je původního stáří pro účely tohoto ocenění odhadnut na 100 let. RD je zděné a smíšené konstrukce se dvěmi nadzemními patry. l.NPje tvořeno technickým zázemím 2.NPje obytné. Střecha je valbová s dřevěným krovem a krytinou z eternitových šablon. Interiérové schodiště je cihelné. Okna jsou původní dřevěná a částečně platová z r. cca 2006. Stropy jsou dřevěné. Vytápění je lokální kamny na TP. RD je napojen na veřejné rozvody el., vodovod, kanalizace je svedena do septiku. V RD byla provedena částečná modernizace koupelny a byla vyměněna částečně okna za plastová - dle sdělení dlužníka v r. cca 2006. Celkově je dům ve špatném technickém stavu s některými konstrukcemi za hranicí životnosti (krytina, klempířské prvky, původní okna, fasáda...)
Nemovitost je prodávána v rámci insolvenčního řízení vedeného pod značkou KSPL 58 INS 12105/2022 u Krajského soudu v Plzni.
Více informací u makléře nabídky a též ve znaleckém posudku, který je k dispozici.
Více informaci zveřejněno v insolvenčním rejstříku na adrese justice.cz
Uvedená kupní cena za podíl 1/2 na nemovitostech je minimální a nezahrnuje provizi RK ve výši 36.300,- Kč s DPH
Výměry a uvedené údaje jsou pouze orientační

Číslo nabídky:371550Plocha užitná:200
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaStav objektu:špatný
Budova:smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Miroslav Hodina
Kontakt na makléře Ing. Miroslav Hodina

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.