RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 100 m2, Brozany nad Ohří

3 799 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Brozany nad Ohří

Pohodlná útulná chalupa s výhledem na řeku Ohři v malebné obci Hostěnice. Ideální místo pro ty, kdo hledají kombinaci klidného odpočinku a aktivního venkovního života. S přístupem k řece Ohři si můžete užívat osvěžujícího koupání pod splavem či provádět relaxační rybaření přímo na břehu. Chalupa nabízí komfortní užitnou plochu 100 m2 pro vaši rodinu či přátele a nachází se na pozemku o rozloze 859 m2.
K dispozici je vlastní studna. Pro okamžiky odpočinku a zábavy máte k dispozici venkovní bazén, kde si můžete užívat slunečních dnů, a altán s posezením, který vám umožní vychutnat si pohodu pod střechou s výhledem na pozemek a chalupu.
Chalupa v Hostěnicích je ideální pro ty, kdo touží po relaxaci v přírodě, radostech vodních aktivit a kvalitních chvílích strávených s rodinou a blízkými. Zdejší prostředí nabízí nejen krásné scenérie, ale také možnost vytvořit si vlastní ráj daleko od shonu města.

Číslo nabídky:372244Plocha užitná:100
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:TrativodVoda:Studna
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:velmi dobrý
Topení:lokální tuhá palivaBudova:cihlová
Doprava:silnice

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Jan Cilich
Kontakt na makléře Jan Cilich

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.