RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 211 m2, Hoštice-Heroltice

Informace u makléře

Hoštice-Heroltice

Ve výhradním zastoupení nabízíme zprostředkování prodeje dvoupodlažní nadstandardní novostavby rodinného domu v obci Heroltice. Tato novostavba je ideálním místem pro ty, kteří hledají pohodlí a komfort spojený s moderním bydlením, ale zároveň touží po relaxaci a odpočinku ve svém vlastním domově a soukromí.
Nemovitost skýtá praktické a pohodlné uspořádání. Moderní a prostorná černá kuchyň s nejnovějším vybavením, která je jakýmsi srdcem domu. Ideální místo pro vaše kulinářské dovednosti a setkávání s rodinou a přáteli navazuje na obývací pokoj. Dům nabízí dvě pěkné koupelny s moderním vybavením a vkusným designem, což přispívá k pohodlí a luxusnímu bydlení. Nerezové zábradlí dodává domu elegantní a současný vzhled. Vytápění nemovitosti - plynový kondenzační kotel.
Krásné posezení si užijete ve dvorku na krásné venkovní terase, kde můžete relaxovat, grilovat a trávit čas s rodinou a přáteli. Vířivka vám poskytne maximální relaxaci a odpočinek.
Celková rozloha pozemku je 746m², zahrada je rovinatá a nabízí dostatek prostoru pro zahrádkářské a rekreační potřeby a na konci se nachází samostatná dvougaráž - praktické řešení pro uložení vozidla a dalšího majetku.
Tato nemovitost je dokonalým spojením komfortu, elegance a moderního designu. Nabízí útulný domov, kde můžete prožívat šťastné chvíle se svými blízkými a tvořit nezapomenutelné vzpomínky. Lokalita v obci Heroltice zaručuje klidné a tiché bydlení, ale s dostatečnou dostupností k veškerým potřebným službám a výborným spojením s okolím - vzdálenost do Vyškova 4 km, blízký nájezd na dálnici.

Nechte se okouzlit tímto moderním rodinným domem a udělejte si radost vlastnictvím této nemovitosti. Tato nabídka je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají špičkové bydlení s veškerým pohodlím a luxusem, který si zasloužíte. Pro více informací nebo prohlídku neváhejte kontaktovat makléře nabídky. Zajišťujeme finanční poradenství.

Číslo nabídky:372616Plocha užitná:211
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaStav objektu:Novostavba
Budova:Cihlová
Pavel Křetinský
Kontakt na makléře Pavel Křetinský

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.