RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej penzionu, 557 m2, Zborovy

Informace u makléře

Zborovy

Uvažujete o provozování vlastního penzionu?
V lokalitě obklopené přírodou?
V místě vhodném pro teambuilding a soukromé akce?

Tuhle představu Vám splní penzion u "bran" Šumavy, v obci Nicov, okres Klatovy.

Penzion se stálou klientelou je ideální investiční příležitostí s vysokým potenciálem a atraktivní návratností. Jedná se o patrový objekt s jedním podlažím. Celková plocha pozemku činí 1228m2. Devět dvou až tří lůžkových pokojů pohodlně poslouží 21 hostům.

Popis objektu: Přízemí objektu zahrnuje restauraci a sociální zařízení, kuchyni, kancelář, sklad i technické zázemí. Dále se zde nacházejí dva pokoje a byt pro majitele/ provozního penzionu. Příjemně Vás překvapí společenská místnost s krbem a kulečníkem, kterou můžete projít do zahrady s bazénem.
V prvním patře se nachází celkem 9 pokojů s vlastním sociálním zařízením (4 pokoje s balkonem), prostorná terasa a společný kuchyňský kout.
Suterén objektu skýtá nadstandardní bonus v podobě vířivky a sauny.

Přilehlá zahrada poskytuje dostatek soukromí i pro více skupin. Venkovní osvěžení v horku zajistí bazén a večerní posezení lze zpříjemnit posezením u jednoho ze dvou venkovních krbů.

Technický popis: Objekt je vystavěný z cihel, tvárnic a z malé části z kamene. K dispozici jsou tři studny, které zásobují pitnou vodou v kojenecké kvalitě celý objekt a bohatě postačí i pro napuštění venkovního bazénu (5x10m). Teplá voda je ohřívána pomocí plynového kotle, nebo elektřinou. Vytápění penzionu je zajištěno plynovým kotlem v kombinaci možného přepnutí na krbová kamna k výměníkem. Penzion disponuje vlastní čistírnou odpadních vod (ČOV). Parkování je možné na 4-5 parkovacích místech přímo u penzionu na vlastním pozemku.

Stav objektu je udržovaný, což zajišťuje minimální investice na nákladné opravy nebo údržbu. Renovace střechy proběhla v roce 2008.
Nemovitost disponuje plným vybavením pro komfortní převzetí provozu ubytovacího zařízení.

Poloha penzionu je strategicky výhodná, s vynikajícím přístupem k veřejné dopravě, v blízkosti města Klatovy (17km) a Sušice (25km). Hrad Rábí i zámek v Plánici je na dosah, stejně jako turistické a cyklotrasy v Pošumaví. Hosté penzionu ocení možnost zajištění projížďky na koních, či návštěvu vyhlášeného steakhousu v Soběsukách. Díky tomu a také mnoha v okolí pořádaných tradičních akcí je zde zaručený stabilní zájem o pronájem prostor.

Penzion v obci Zborovy nabízí skvělou příležitost pro investory hledající stabilní a výnosnou investici.

Již nyní se těším, jak Vás provedu celou nemovitostí, která opravdu stojí za to!

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce dle preferencí majitele.

Číslo nabídky:372693Plocha užitná:557
Kategorie:

Hotely, penziony a restaurace

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:ČOV pro celý objekt
Voda:zdroj pro celý objekt, StudnaElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:dobrýTopení:lokální plynové, lokální tuhá paliva
Budova:smíšenáDoprava:autobus
Ing. Kamila Šebková
Kontakt na makléře Ing. Kamila Šebková

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.