RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 224 m2, Lahošť

10 999 900,00 Kč  (Včetně provize RK)

Lahošť

Zrekonstruovaná vila, vícegenerační rodinný dům na prodej se nachází pouhých 10 minut jízdy z centra Teplic, v klidné obci Lahošť.
Samostatně stojící dům na pozemku o rozloze 1303 m2 poskytuje dostatek soukromí a je vhodný zejména pro vícegenerační bydlení. Vzhledem ke dvěma funkčně rozděleným, plnohodnotným bytovým jednotkám je možné také kombinovat vlastní bydlení spolu s investicí do pronájmu.

V přízemí se nachází prostorný byt o dispozici 2+1 na 66 m2. Je zde kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, ložnice. V koupelně s toaletou je umístěn masážní sprchový kout. Je zde také prostor pro pračku. Z této jednotky je přímý vstup na zahradu a to v úrovni terénu. S druhou bytovou jednotkou, která se nachází v 1. a 2. patře, jsou propojeny vnitřním schodištěm. Toto schodiště je oddělené dveřmi, je tedy možné jednotky propojit či naopak rozdělit na základě preferencí.

Druhá bytová jednotka má dispozici 4+1, s možností dalšího rozšíření v půdním prostoru. Momentálně jsou v horním patře dva dětské pokoje. V nižším patře je pak ložnice, obývací pokoj, kuchyně a koupelna s volně stojící vanou. Najdete zde oddělený prostor pro pračku a sušičku a také technické zázemí pro tepelné čerpadlo, elektrický kotel.

Dům prošel v posledních dvou letech zásadní velmi zdařilou rekonstrukcí a dílčí rekonstrukce stále probíhá. Vznikl moderní interiér respektující odkaz minulosti. Rekonstrukce zahrnuje nejen interiérové prvky jako podlahy, dveře, obklady koupelen, ale týká se také elektroinstalací, vodoinstalací a současně s tím došlo k obnově zdí a stropů a to novými štuky či podhledy.
K vytápění bylo pořízeno tepelné čerpadlo, elektrický kotel a peletkový kotel, jejichž funkce jsou vzájemně propojené. Systém vytápění je tedy možné střídat dle potřeby a aktuální situace na trhu s dodavateli energií. Komín je vyvložkovaný.
Dřívější rekonstrukcí prošla také střecha spolu se zateplením a rozvody tepelné soustavy včetně radiátorů. Okna byla vyměněna za plastová a jsou opatřena žaluziemi. Navíc je myšleno i na internetové připojení v celém objektu.
Dům je připojen na veřejnou vodovodní síť a kanalizaci.

Zahrada poskytuje dostatek prostoru pro různé aktivity. Je zde též menší zděná stavba, která slouží jako garáž a prostory k ukládání. Pro vjezd na pozemek byla nově pořízena elektrická brána.

Pokud Vás tato nadstandardní nemovitost zaujala, ráda se s Vámi potkám na prohlídce.

Číslo nabídky:373109Plocha užitná:224
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:po rekonstrukci
Topení:lokální tuhá paliva, lokální elektrické, jinéBudova:smíšená
Telekomunikace:Telefon, InternetDoprava:vlak, silnice, MHD, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Zuzana Šílená DiS.
Kontakt na makléře Zuzana Šílená DiS.

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.