RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chaty, 70 m2, Hlince

2 290 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Hlince

Hledáte chatu v přírodním parku Berounka? Právě jste ji našli. Předmětem prodeje je zděná chata s balkónem na vlastním pozemku o celkové rozloze 332m2. Obytná plocha je cca 70m2, včetně sníženého podkroví. Chata je po celkové rekonstrukci, nové rozvody elektřiny, rozvody vody, nová kuchyně, plastová okna, nová koupelna s wc. Topení je řešeno tepelným čerpadlem, které v zimě hřeje a v létě chladí. V nadzemní místnosti jsou také krbová kamna. Voda je čerpána z vlastního vrtu a kanalizace je svedena do trativodu. Chata se nachází u údolí řeky Berounky v nezátopové oblasti cca 250m od řeky u obce Hlince v osadě Ptyč. Hlince jsou obcí, která je tvořena jednou malou vesnicí v severovýchodní části okresu Plzeň-sever, 12 km jihovýchodně od Kralovic, kde je veškerá občanská vybavenost. V okolí obce se nacházejí kostel svatého Petra a Pavla, kde se pořádají různé výstavy a další akce, nedaleko je také zřícenina hradu Krašov, Krašovské vodopády a v neposlední řadě je taky nedaleko kemp U Potůčků.
Podrobnější info na mob., nebo email.
Na viděnou na prohlídce.

Číslo nabídky:373835Plocha užitná:70
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:dobrýBudova:cihlová

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Jiří Tričler
Kontakt na makléře Jiří Tričler

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.