RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 160 m2, Jiříkovice

Nedostupné, nevolat

Jiříkovice

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji rodinný dům na adrese Ulice Ponětovská, obec Jiříkovice, okres Brno-venkov. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, které si cení bezpečnosti, rodinné atmosféry a přítomnosti všech potřebných zařízení v blízkosti.
Dům se nachází na rohové pozemkové parcele a nabízí dva samostatné byty o dispozici 2+1 nebo 3+KK. Je patrového typu a má celkem 3 podlaží, 2 nadzemní a 1 podzemní, což poskytuje dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Stav objektu je velmi dobrý, proběhla zde rekonstrukce, což znamená, že noví majitelé nemusí investovat do rozsáhlých oprav ale pouze drobné dokončovací práce. Navíc je půda připravena na vybudování podkroví, jsou zde již osazeny střešní okna.

V přízemí se nachází první byt s obytnou plochou 55m2 a sestává z prostorné kuchyně, obývacího pokoje, ložnicí, koupelnu s bidetem a samostatné WC. Díky velkým oknům je zde dostatek přirozeného světla, což vytváří příjemnou atmosféru. Celková užitná plocha přízemí je 72m2.
Patro nabízí byt s obytnou plochou 57m2 se stejnou dispozicí s moderní koupelnu s WC a navíc balkon. Celková užitná plocha patra je 72m2.Celková užitná plocha domu je 160m2.
Celková plocha pozemku je 2568m2.

Nemovitost je situována v blízkosti školy a školky, což usnadňuje dojíždění pro děti a rodiče. V okolí je krásná příroda a rybníky. To vše přispívá k rodinnému životu plnému radosti a zábavy.

Dům je obklopen prostornou zahradou, která poskytuje dostatek místa pro děti k hrám na čerstvém vzduchu. Prostor je také ideální pro pořádání rodinných oslav a grilování v letních měsících.

Nemovitost je napojena na kanalizaci, dálkový vodovod a plynovod, což zajišťuje pohodlí a komfort pro celou rodinu. Elektřina je dostupná ve standardním napětí 230 V, 380 V a 400 V, což umožňuje využívání moderních elektrických spotřebičů. Dům je vytápěn moderním kotlem na pelety a jako alternativa je instalován také plynový kotel. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. Vše je umístěno ve sklepním prostoru. Každý byt má vlastní klimatizační jednotku.

Pokud hledáte bezpečné a rodinné prostředí pro sebe a své děti, s dojezdem 10 minut do Brna, je tento rodinný dům na adrese Ulice Ponětovská v Jiříkovicích ideální volbou. Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle vlastních kritérií. PENB se nyní vypracovává, proto uvádím hodnotu G.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Číslo nabídky:374582Plocha užitná:160
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.