RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chalupy, 150 m2, Krty

4 390 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Krty

Nabízíme exkluzivně k prodeji dva domy, které je možné celoročně užívat, s celkovou plochou pozemku 3078m2 v obci Krty. Nemovitosti jsou po rekonstrukci exteriéru (střecha, platová okna, fasáda, hydroizolace, komíny). Vnitřní prostory jsou určené k rekonstrukci dle představ nového vlastníka. První stavba je o dispozici 2+1 + menší pokoj s prostornou koupelnou, nemovitost je částečně podsklepená a ke zvětšení prostoru je k dispozici velká půda. Na dům navazuje černá kuchyně, sklad, stodola (cca 37m2) a garáž. Druhé číslo popisné je také po rekonstrukci exteriérů stejného rozsahu jako první stavba a je o dispozici 2+1, bez koupeny a toalety - i zde je potřeba dodělat rekonstrukci interiérů. I tato nemovitost je částečně podsklepená. Nemovitosti jsou napojené na dodávku elektřiny, voda je čerpaná z vlastní studny. Napojení na vodovodní řad bude možný v průběhu r.2024. Na domy navazuje nádherná zahrada se vzrostlými ovocnými stromy. Díky své poloze se jedná o velice pěkné, slunné a klidné místo v blízkosti rekreační oblasti Velkého rybníka a Stebenského rybníka. Nabídka je vhodná pro zájemce, kteří dávají přednost klidu v krásné zalesněné krajině. Dostupnost na kraj Rakovníka cca 20km a do Jesenice 3km.

Číslo nabídky:375104Plocha užitná:150
Kategorie:

Chaty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:Smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Jana Černá
Kontakt na makléře Jana Černá

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.