RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chaty, 94 m2, Zlaté Hory

3 711 750,00 Kč  (Včetně provize RK)

Zlaté Hory

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme prodej chaty ve Zlatých horách. Vítejte v jedinečné příležitosti vlastnit moderní chatu v srdci krásných Jeseníků. Tato nádherně zrekonstruovaná nemovitost se pyšní čtyřmi prostornými pokoji, moderním kuchyňským koutem, terasou na grilování, což všechno vytváří ideální kombinaci pohodlí
Tato chata se nachází v srdci Jeseníků, což je ráj pro milovníky přírody a aktivního odpočinku. V okolí najdete rozmanité turistické trasy, cyklostezky a možnosti pro pěší výlety. Zlaté Hory jsou známé svými minerálními prameny a historickým dědictvím.
Nemovitost je ideálním výchozím bodem pro objevování této nádherné oblasti, ať už toužíte po horských túrách, lyžování v zimě nebo relaxaci v lázeňských střediscích.
Tato moderně zrekonstruovaná chata nabízí komfortní ubytování a pohodlí pro vaši rodinu nebo skupinu přátel. Dům má celkem čtyři pokoje, což znamená dostatek prostoru pro ubytování až 10 osob. Kromě ložnic se v chatě nachází také prostorný obývací pokoj s krbem, kde si můžete kdykoli teplé zimní večery. Kuchyňský kout je plně vybaven a připravený pro vaření všech vašich oblíbených pokrmů. V chatě je také moderní koupelna se sprchovým koutem.
Cena chaty je atraktivní a odpovídá jejímu stavu a vybavení. Pro více informací o ceně a prohlídce nás neváhejte kontaktovat.

Číslo nabídky:375215Plocha užitná:94
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:Velmi dobrý
Budova:Smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Eliška Kolomazníková DiS.
Kontakt na makléře Eliška Kolomazníková DiS.

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.