RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej komerčního prostoru, 28 m2, Čerčany

3 490 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Čerčany

Hledáte moderní, výjimečné, a přesto dostupné bydlení do 25 minut od Prahy? Pak vás zaujme tato nabídka ateliéru 1+kk s vlastním parkovacím stáním v komorní cihlové novostavbě z roku 2023.

Ateliér je o dispozici 1+kk a má podlahovou plochu 28,3 m2. Součástí je také soukromé parkovací stání. Ateliér se nachází v komorní novostavbě s celkem 4 jednotkami. Celý dům je pak postaven v nejvyšším standardu, je nízkoenergetický (třída „A“) a společně s tepelným čerpadlem se postará o velmi nízké měsíční náklady na bydlení.

A okolí? Čerčany jsou obcí ležící ve středním Posázaví, na břehu řeky Sázavy. Obklopeny přírodou nabízí kompletní občanskou vybavenost a snadnou dostupnost zejména do Prahy a Benešova. Autem do Prahy dojedete za 20 minut, do Benešova pak za 10. Pokud raději upřednostňujete veřejnou dopravu, vlakové nádraží v Čerčanech máte nadosah.

Pokud tedy hledáte opravdu výjimečné bydlení či prostor pro svoji kancelář a záleží vám na vysoké kvalitě provedení a příjemném prostředí, pak se na vás budu těšit osobně na prohlídce.

Těším se na viděnou!
Vojtěch Piruchta

Číslo nabídky:375338Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Podkategorie:

1 + kk

Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodStav objektu:novostavba
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Plocha užitná:28

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Bc. Vojtěch Piruchta
Kontakt na makléře Bc. Vojtěch Piruchta

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.