RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 600 m2, Markvartice

3 700 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Markvartice

Exkluzivně nabízíme k prodeji objekt občanské vybavenosti v obci Markvartice, který je možný po rekolaudaci využít k bydlení. Nemovitost sloužila jako restaurace se společenským sálem. Jedná se dvoupatrovou budovu, která je celopodsklepená a má zastavěnou plochu 330m2. V současné době je zde započatá rekonstrukce, jejímž záměrem bylo objekt přestavit na bydlení, které bude spojené s podnikáním. Celé přízemí mělo sloužit jako komerční část domu a bydlení bylo zamýšleno v patře domu. Vzhledem k započaté rekonstrukci je možné záměr dokončit nebo změnit a objet předělat na bydlení celý. Nemovitost je napojená na přívod elektřiny, voda je čerpaná z vlastní studny, která se nachází v suterénu domu (je možné napojení na vodovodní řad). Celková plocha pozemku je 540m2 vč. zastavěné plochy. Nabídka je vhodná buď pro početnou rodinu, která potřebuje velký prostor nebo pro podnikatele, který chce bydlení spojit s podnikáním. Obec Markvartice je obcí se základní občanskou vybaveností a je vzdálená od okresního města Jičín cca 12km.

Číslo nabídky:375583Plocha užitná:600
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:jímkaVoda:Studna
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Jana Černá
Kontakt na makléře Jana Černá

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.