RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 4+kk, 140 m2, Vinařice

10 900 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Vinařice

Cena od 10 900 000,- Kč (aktuální cenu naleznete na www.vyhlidkyvinarice.cz)

50% nemovitostí již prodáno.

Ve výhradním zastoupení developera Vám nabízíme několik zcela nových dvojdomů na okraji obce Vinařice u Kladna. Jedná se komorní developerský projekt o celkem 4 dvojdomech, každý se dvěma bytovými jednotkami s tím, že každá ke každé jednotce naleží pozemek o ploše cca 400m2. Ulice před domem velice klidná se zcela minimálním provozem.

Byty jsou dispozičně řešeny jako 4+KK o užitné ploše 140m2. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 ložnice, dvě koupelny, šatna, komora a garáž na jeden vůz.

Z jedné ložnice vstup na menší terasu, kterou si užijete zejména při zapadajícím slunci. Velkou výhodou jsou také praktické úložné prostory na půdě.

Dům je vytápěn pomocí kvalitního tepelného čerpadla s podlahovým topením, vinylové podlahy, plastová okna s izolačním trojsklem. Příprava na předokenní žaluzie a na fotovoltaiku. V garáži 400V zásuvka kvůli případnému nabíjení elektromobilu.

Bezprostřední okolí domů je zcela připravené - oplocení pozemku, branka, zámkové dlažby před domem. Prostor před domem nabízí možnost parkování pro další dvě auta.

Projekt obsahuje domy v různých fázích dokončení. Ihned k nastěhování jsou momentálně dvě jednotky, u ostatních se očekává kolaudace v 1Q 2024. U ještě nedokončených domu lze po dohodě s developerem učinit klientské změny (výběr materiálu a dekoru podlah, úprava koupelen) - tak abyste byli maximálně spokojení s finální podobou interiéru.

Obec Vinařice má přes 2000 obyvatel a nabízí základní občanskou vybavenost včetně školy a školky. Dobré napojení na města Kladno, Slaný a Prahu.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se s Vámi setkáme. Více informací u makléře nebo na stránkách projektu www.vyhlidkyvinarice.cz. S kolegy Vám zajistíme případné výhodné financování.

Spolupráce s kolegy makléře (i mimo RE/MAX) vítána.

Číslo nabídky:375793Plocha užitná:140
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

4 + kk

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:Velmi dobrý
Topení:lokální elektrickéBudova:Cihlová
Vlastnictví:

Osobní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Bc. Jakub Švarc
Kontakt na makléře Bc. Jakub Švarc

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.