RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 72 m2, Teplice

1 250 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Teplice

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2 + 1, který se nachází na adrese Ulice Československých legií Č. p. 1131/Číslo orientační 23, v části obce Trnovany, obec Teplice, okres Teplice. Tento družstevní byt se nachází v cihlovém objektu ve velmi dobrém stavu.

Vybavení nemovitosti je částečné, což poskytuje novým majitelům možnost si byt upravit dle svých představ. Byt se nachází ve 1. patře 4-podlažního objektu a má podlahovou plochu 72m².

V okolí bytu je dostatečná občanská vybavenost, včetně školy, školky a kompletní sítě obchodů a služeb. Odpad je napojen na kanalizaci, přívod vody je zajištěn dálkovým vodovodem a přívod plynu je z plynovodu. Elektrická energie je k dispozici ve standardním napětí 230 V.

Přístup do bytu je zajištěn betonovými schody a topení je řešeno ústředním plynovým systémem. Velmi dobrá dopravní dostupnost.

Tento prostorný byt nabízí ideální příležitost pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Číslo nabídky:376148Plocha užitná:72
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:DobrýTopení:ústřední plynové
Budova:CihlováVlastnictví:

Družstevní

Doprava:silnice, MHD, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Milan Vršecký
Kontakt na makléře Milan Vršecký

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.