RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem prostoru kanceláří, 22.36 m2, Prachatice

3 354,00 Kč 

Prachatice

Máme pro vás příležitost pronájmu komerčních prostor o velikosti 22,36 m2 s možností parkování na velmi dobrém strategickém místě v Prachaticích.

Volný prostor k pronájmu se nachází v 1. patře administrativní budovy na adrese Nádražní 67 v Prachaticích. Prostory můžete využít jako kancelář, obchod, sklad apod. K dispozici je kuchyň a toalety na hlavní chodbě, parkovací stání před budovou za poplatek.

Prostory se nacházejí v budově, kde sídlí prestižní instituce jako ČSOB, Jihočeská hospodářská komora a mnoho dalších. Tato adresa dodá vašemu podniku na vážnosti a důvěryhodnosti.

Jedná se o strategickou lokalitu, která poskytne vašemu podniku význačnou výhodu. V blízkosti prostor se nachází základní škola, zdravotnické centra, Penny market, správa sociálního zabezpečení... Autobusové i vlakové nádraží je pár metrů odsud, což usnadní jak zaměstnancům, tak zákazníkům přístup k vašim službám.

Majitel nemovitosti stanovuje měsíční nájemné na 3.354,- Kč + zálohy na služby 1.319,- Kč = celkem 4.673,- Kč / měsíc.
K tomu je třeba zaplatit vratnou kauci, která slouží jako zabezpečení pro majitele ve výši jednoho měsíčního nájemného. Provize kanceláři za zprostředkování pronájmu také ve výši jednoho nájemného.

Informace o této nabídce či dalších volných jednotkách k pronájmu v této budově Vám poskytne realitní makléř této nabídky. Neváhejte se na nás obrátit.

Vaše podnikání zde bude na správném místě!

Číslo nabídky:376519Kategorie:

Komerční

Podlaží umístění:2Typ:

Pronájem

Počet podlaží:2Jednotka:za měsíc
Voda:dálkový vodovodStav objektu:Dobrý
Topení:ústřední dálkovéBudova:Cihlová
Telekomunikace:InternetDoprava:vlak, silnice, autobus
Bc. Valerie Mikešová
Kontakt na makléře Bc. Valerie Mikešová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.