RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 1+1, 35 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji byt o velikosti 1 + 1 v panelovém objektu na adrese Palackého třída 2659/166, v části obce Královo Pole, Brno. Tento byt je ideální jako investrice do nemovitosti a také je dobrou volbou pro mladé páry jako startovací byt.
Jednou z největších výhod tohoto bytu je jeho strategická poloha poblíž škol a parků a také možnost strávit volný čas v blízkých zelených prostranstvích. Procházky v parku nebo sportovní aktivity - vše je na dosah.
Celkový stav objektu je dobrý budova je zateplena s novými plastovými okny a dva výtahy jsou k dispozici pro pohodlné přesuny po budově. V bytě je plyn pro sporák, elektřina s napětím 230 V, teplá a studená voda a topení je zajišťováno dálkově. Koupelna s WC je po kompletní rekonstrukci.
Celková podlahová plocha bytu činí 35m² a byt se nachází ve 3. patře 13-podlažního objektu. K dispozici je také sklep o velikosti 1.3m² pro další úschovu. Měsíční náklady činí 4.530,- Kč.
Občanská vybavenost v okolí je kompletní, s dostupností obchodů a služeb pro každodenní potřeby.
Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na vaši zprávu a možnost vám ukázat tuto skvělou nabídku.

Číslo nabídky:376747Plocha užitná:36
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:13
Podkategorie:

1 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Elektřina:230 VStav objektu:dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.