RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 515 m2, Letonice

1 340 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Letonice

Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek o výměře 515 m2 určený pro výstavbu rodinného domu v obci Letonice.
Uliční šíře je 7,7 m. Na pozemku se nachází studna, IS na okraji pozemku (kanalizace, plyn, el.). V zadní části se nachází stavení, které je možné předělat na letní kuchyni, je zde sklep a dále se jde na zahradu. Zahrada bude rozdělena geometrickým plánem (nyní má 242 m2, bude mít 200 m2).
Pozemek se nachází v centru obce.
Obec Letonice se nachází 17 kilometrů od Vyškova a 33 kilometrů od Brna na spojnici dvou významných dopravních tahů – severním směrem D1 (Brno-Vyškov) a jižně se asi 3 km od Letonic lze napojit na mezinárodní silnici I-50 (Holubice – Uherské Hradiště). Ve Vyškově jste tedy za cca 15 minut a v Brně za cca 25 minut cesty autem.
V obci se nachází mateřská škola a první stupeň školy základní. Dále také několik pohostinských zařízení a obchod s potravinami. Své vyžití zde najdou i akční typy, protože se v obci nachází i tenisové kurty, fotbalové hřiště, zábavní centrum s dětským hřištěm a procházky nebo projížďky na kole po okolí, třeba kolem rybníků, mají také své kouzlo.
Pokud máte zájem o prohlídku pozemku, neváhejte mne kontaktovat. Zdarma zajistíme finanční poradenství.

Číslo nabídky:379196Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Voda:Studna

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Romana Prokešová
Kontakt na makléře Romana Prokešová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.