RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 63 m2, Hostomice

1 200 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Hostomice

Nabízíme k prodeji převod družstevního podílu, na byt 2+1, s lodžií, o výměře 63 m2. Jedná se o bytové družstvo OSBD Teplice. Byt se nachází v 2.NP zatepleného panelového domu bez výtahu. Byt prošel zhruba před 2 lety rekonstrukcí, bylo vystavěné nové zděné koupelnové jádro, v celém bytě je upravené zdivo, štukovou omítkou, podlahy jsou vyřešené laminátovou podlahou. V předsíni se nechází prostorná šatna, kde je podlaha vyřešená dlažbou. Dále k bytu patří sklepní kóje, a je možno využití další lodžie v mezipatře, ve společných prostorách domu. Jedná se o klidné bydlení, s kompletní občanskou vybaveností. Obec Hostomice nabízí i velkou pracovní příležitost, takřka na kraji obce byly vystavěny dvě nové ohromné fabriky, které jistě budou nabírat nové zaměstnance. Financování nemovitosti vám rádi zajistíme u našich finančních specialistů. Pro další informace nás prosím kontaktujte.

Číslo nabídky:380102Plocha užitná:63
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Panelová
Vlastnictví:

Družstevní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Jana Nováková
Kontakt na makléře Jana Nováková

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.