RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 1+kk, 50 m2, Lipno nad Vltavou

2 750 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Lipno nad Vltavou

Studiový apartmán se samostatným kuchyňským koutem (nové spotřebiče - sklokeramická varná deska, el. trouba, myčka nádobí), obývací místností s dvojlůžkem, posezením s křesílky a konferenčním stolkem, jídelním koutem, koupelnou se záchodem. Apartmán se nachází v přízemí třípodlažního domu. S vlastní terasou (11,7 m2) a sklepem ( 4 m2). Studiový apartmán je vhodný především pro páry. Apartmán o výměře 49,88 m2 je kompletně zařízen včetně nábytku, k okamžitému užívání.
Dispozice: vstupní chodba (2,70 m2), obývací pokoj (19,40 m2), kuchyňský kout (7,30 m2), koupelna (4 m2), terasa (11,70 m2), sklep (4 m2). Apartmán je vybaven kuchyní se spotřebiči, sedací soupravou, křesly, satelitní televizí, wifi.
Apartmán je možné ihned nabídnout do pronájmu zajištěného agenturou a správcem resortu Landal.
V docházkové vzdálenosti i Stezka korunami stromů, Hopsárium, Království lesa, cyklostezka Lipno - Frymburk, Bobová a inline dráha. Aquapark Lipno a Frymburk zajišťující standardní wellness služby.

V blízkém okolí hostům k dispozici veškeré sportovní a volnočasové areály pro letní i zimní sporty. V zimě lyžování v Čechách i Rakousku, skiareál Lipno Kramolín, Frymburk, rakouský Sternstein 25 a Hochficht 48 km, upravené běžecké stopy.
Prohlídky dle dohody. Volné ihned.

Číslo nabídky:381678Plocha užitná:50
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:3
Podkategorie:

1 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Elektřina:230 VStav objektu:Velmi dobrý
Topení:ústřední plynovéBudova:Cihlová
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

Osobní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Václav Turek
Kontakt na makléře Václav Turek

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.