RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem obchodního prostoru, 60 m2, Praha

16 000,00 Kč 

Praha , Praha 5

Dovoluji si Vám nabídnou k pronájmu nebytový prostor o celkové ploše 60 m2, kolaudovaný jako studio ( taneční/ fitness/ wellness) v komplexu V Bloku na pražských Malvazinkách, ulice Peroutkova.

Studio se nachází v hlavní budově komplexu, ve 2. nadzemním podlaží, v blízkosti hlavního vchodu a recepce. Prostor studia je zařízený zrcadlovou stěnou. Na podlahách je plovoucí podlaha, podhledové osvětlení vyzdvihuje příjemnou atmosféru celého prostoru. Zázemí studia tvoří stavebně oddělená kuchyňka vybavena kuchyňskou linkou a koupelna se sprchovým koutem a WC. V sousedním nebytovém prostoru je ordinace lékaře. V komplexu je více než 100 malometrážních ubytovacích jednotek. Nicméně klientela není omezena jen na rezidenty, do budovy je volný vstup ( s vědomím recepce). V objektu funguje recepce 24/7, lze využívat prádelnu, fitness, zahradu s možnosti grilování a veškeré relaxační a společenské prostory. Hlídané parkoviště je k dispozici před objektem. Měsíční náklady na provoz jsou cca 4 500 Kč plus elektřina. Kauce 20 000 Kč.

Dopravní dostupnost je velmi dobrá. Autobusová zastávka je 200 m od domu, na metro Jinonice se dostanete pěšky za 15 minut.

Další informace, podklady a termín prohlídky ráda poskytnu telefonicky nebo emailem.

Číslo nabídky:381726Kategorie:

Komerční prostory

Podlaží umístění:2Typ:

Pronájem

Počet podlaží:1Jednotka:za měsíc
Stav objektu:Po rekonstrukciBudova:Smíšená
Telekomunikace:InternetDoprava:MHD
Ing. Gabriela Červeňáková
Kontakt na makléře Ing. Gabriela Červeňáková

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.