RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 2688 m2, Dolní Krupá

1 689 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Dolní Krupá

Ve výhradním zastoupení prodáváme pozemek vhodný jako investice. Pozemek sestává ze dvou parcel, z nichž jedna o výměře 615 m2, sloužící jako přístupová cesta, je v katastru vedena jako ostatní plocha. Druhá parcela o výměře 2 073 m2 je v katastru vedena jako zahrada. Pozemek bude možno výhledově napojit na nový obecní vodovod a na distribuci elektřiny ČEZ. Po zasíťování pozemku bude tento možno v souladu s územním plánem využít jako stavební. Obec nemá v současné době veřejnou kanalizaci, povoluje jímky a ČOV. Vzhledem k tomu, že se obec nachází v ochranném pásmu národní přírodní památky Klokočka, nejsou povoleny studniční vrty.
Pozemek s krásným výhledem do kraje se nachází v klidné části obce v blízkosti lesa. Dominantou na hranici se sousedním pozemkem je památná lípa, která dodává místu osobitý ráz.
Dolní Krupá má základní občanskou vybavenost, další pak najdete v blízkém Mnichově Hradišti. Mladá Bolesav je vzdálena cca 20 km. Obec je součástí mikroregionu Podralsko a členem Svazku obcí Středniho Pojizeří.
Nedotčená příroda, klid a soukromí lákají k rozvoji individuální výstavby.

Číslo nabídky:381829Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Mgr. Vladimíra Halperin Matoušková
Kontakt na makléře Mgr. Vladimíra Halperin Matoušková

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.