RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 74 m2, Praha

12 675 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Praha , Praha 4

Dovoluji si Vám nabídnout byt o dispozici 3+kk ve 2. podlaží s podlahovou plochu 73,9 m2, soukromou střešní terasou 17,4 m2 2 a sklepní kójí 2,7 m2. Celková plocha bytu je 105.9 m². Možnost zakoupení garážového stání 14,6 m za 390 000 Kč.

Vyhlídková terasa skýtá příjemné místo k odpočinku. Byty ve standardu Fit Out jsou dokončeny do finálních povrchů včetně sanity. Nerušivé pojetí dává vyniknout čistotě stylu. Střídmý vzhled provází fenomenální funkčnost a účelnost. Velikost domu skýtá dostatek soukromí, ale i příležitosti budovat sousedské vztahy. Moderní bytový dům je citlivě zakomponován do blokové zástavby oblíbené čtvrti Nuslí.

Lokalita Maroldovy ulice je zdrojem slastného klidu, zatímco okolní město dynamicky tepe životem. Centrum máte na dosah. Kdykoliv se můžete nechat ohromit noblesou historických paláců, stejně jako krásou přírody v parcích Grébovka nebo Folimanka. Nedaleké Vršovice lákají k zábavě, kultuře i sportu, ke vzdělávání, gastronomickým požitkům nebo návštěvě stylových obchodů. V okolí rezidence vyřídíte nákupy i úřední záležitosti. Máte k dispozici vše potřebné, protože každá minuta se počítá.

Číslo nabídky:382416Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:6Podkategorie:

3 + kk

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:Novostavba
Budova:CihlováVlastnictví:

Osobní

Plocha užitná:74

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Věra Lukešová
Kontakt na makléře Ing. Věra Lukešová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.