RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 53 m2, Praha

8 840 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Praha , Praha 4

Bytová jednotka ve 4. podlaží domu má praktickou dispozici 2+kk a podlahovou plochu 40,2 m². Orientovaná je na jih do ulice. Součástí bytu je velkorysá terasa 9,3 m² a vlastní sklepní kóje. Všichni obyvatelé domu mohou navíc využívat rozlehlou společnou zahradu lemovanou vzrostlými stromy, která díky tomu nabízí dostatek soukromí.

Jedná se o vzorovou jednotku po kompletní rekonstrukci, v jejíž ceně je kompletní vybavení v moderním stylu - viz fotografie.

Lokalita má obrovský potenciál pro spokojený život singles i mladých párů, prostřednictvím Bydlení Hanusova ho snadno naplníte. Mezi stanicemi metra Budějovická a Pankrác najdete celé spektrum restaurací, kaváren a příjemných podniků. Arkády Pankrác, OC DBK nebo ráj kutilů Bauhaus tady provází i další nákupní možnosti, provozovny služeb, zdravotnická zařízení, školy nebo sportoviště. Asi 4 kilometry dělí dům a Žluté lázně, legendární sportovně rekreační areál na břehu Vltavy s bohatým gastro zázemím.

Potřebujete do centra? Skočte si na metro či autobus, zastávky Budějovická, Zelená liška i další leží nedaleko. Autem jste za pár minut na nájezdu na ulici Podolské nábřeží, chvilku to zabere také na nájezd na ulici 5. května s připojením na dálnici.

Číslo nabídky:382430Plocha užitná:53
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Po rekonstrukciBudova:Cihlová
Vlastnictví:

Osobní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Věra Lukešová
Kontakt na makléře Ing. Věra Lukešová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.