RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 45 m2, Praha

5 539 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Praha , Praha 4

Bytová jednotka ve 4. podlaží domu má praktickou dispozici 2+kk a podlahovou plochu 34.8 m². Orientovaná je na sever do vnitrobloku s výhledem na zahradu. Součástí bytu je velkorysá terasa 8 m² a vlastní sklepní kóje. Všichni obyvatelé domu mohou navíc využívat rozlehlou společnou zahradu lemovanou vzrostlými stromy, která díky tomu nabízí dostatek soukromí. Bytová jednotka ve stavu před rekonstrukcí nabízí příležitost vytvořit si bydlení ve vlastním stylu, anebo ideální investiční byt.

Lokalita má obrovský potenciál pro spokojený život singles i mladých párů, prostřednictvím Bydlení Hanusova ho snadno naplníte. Mezi stanicemi metra Budějovická a Pankrác najdete celé spektrum restaurací, kaváren a příjemných podniků. Arkády Pankrác, OC DBK nebo ráj kutilů Bauhaus tady provází i další nákupní možnosti, provozovny služeb, zdravotnická zařízení, školy nebo sportoviště. Asi 4 kilometry dělí dům a Žluté lázně, legendární sportovně rekreační areál na břehu Vltavy s bohatým gastro zázemím.

Potřebujete do centra? Skočte si na metro či autobus, zastávky Budějovická, Zelená liška i další leží nedaleko. Autem jste za pár minut na nájezdu na ulici Podolské nábřeží, chvilku to zabere také na nájezd na ulici 5. května s připojením na dálnici.

Číslo nabídky:382434Plocha užitná:45
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:Cihlová
Vlastnictví:

Osobní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Věra Lukešová
Kontakt na makléře Ing. Věra Lukešová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.