RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 160 m2, Zbečno

2 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Zbečno

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Zbečno. Obec Zbečno se nachází v okrese Rakovník ve Středočeském kraji, v údolí řeky Berounky nedaleko hradu Křivoklát, zhruba 15 km jihovýchodně od Rakovníka, 14 km severozápadně od Berouna a 18 km jihozápadně od Kladna. Jedná se o smíšený objekt s řadovou polohou přímo v centru obce. Dům je patrový. V každém podlaží je bytová jednotka o dispozici 2+1. V přízemí domu je navíc koupelna a sklad - garáž. Objekt je částečně podsklepen, kde se nachází kotel na pevná paliva a elektrokotel. Stav objektu je původní avšak dobrý. Zastavěná plocha činí 84m², užitná plocha 160m² a parcela má rozlohu 87m². K tomuto domu je možné přikoupit garáž s malou zahrádkou, která se nachází asi 5 minut chůze od prodávaného domu. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace, domluvíme si termín prohlídky a popřípadě pomůžeme se zajištěním financování.

Číslo nabídky:382872Plocha užitná:160
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaStav objektu:Dobrý
Budova:Smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Jaroslav Noska
Kontakt na makléře Jaroslav Noska

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.