RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej restaurace, 318 m2, Zbiroh

5 790 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Zbiroh

Veškeré informace na www.dum-zbiroh.cz

Nabízíme Vám ke koupi restauraci v rodinném domě v malebné obci Zbiroh nedaleko místního zámku v krásné přírodě oblasti CHKO Křivoklátsko.

Dům je řešen ve dvou nadzemních podlažích, z nichž v rámci půdních prostor jsou dokončené dva pokoje a zbývající prostory jsou připraveny k další vestavbě. V prvním nadzemním podlaží dosud fungovalo restaurační zařízení s kuchyní, chladírnou, toaletami a veškerým příslušenstvím. Dále zde najdete bytovou jednotku o dispozici 1+kk, která je v tuto chvíli oddělena od restauračního prostoru - prostor může sloužit k bydlení či k rozšíření restaurace o další místnost či salonek. Dále je zde menší uzavřený dvorek využitelný např. pro menší venkovní zahrádku k restauraci.

Stavba domu je datována zhruba k roku 1910 a jedná se o rohový dům, jež má pouze jednu stěnu společnou se sousedním domem. Cihlová konstrukce není zateplená.

Celková rozloha parcely činí 318 m2.

V obci Zbiroh naleznete základní a mateřskou školu, základní uměleckou školu, poštu, cukrárnu, restauraci, lékárnu, supermarket i zdravotnická zařízení (oční, gynekologie, ortopedie, praktický lékař a zubní lékař). Kompletní občanská vybavenost včetně nemocnice se nachází cca 15 minut autem v obci Hořovice. Dům se nachází v oblasti Křivoklátska, jen kousek do přírody a bývá rovněž častým cílem mnoha turistů kvůli zdejšímu nádhernému zámku a jeho okolí.

Koupě domu se dá financovat pomocí hypotečního úvěru. Pro další informace či zájem o prohlídku nás prosím kontaktujte.

Spolupráce s konkurenčními realitními makléři vítána.

Jelikož je dům postavený před rokem 1947 a v posledních letech na něm neprobíhali podstatné rekonstrukce měnící energetickou náročnost budovy, nevztahuje se na něj povinnost vyhotovení PENB.

Číslo nabídky:383065Plocha užitná:318
Kategorie:

Hotely, penziony a restaurace

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodStav objektu:Velmi dobrý
Topení:ústřední tuhá palivaBudova:Cihlová
Doprava:dálnice, silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Jakub Žižka
Kontakt na makléře Ing. Jakub Žižka

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.