RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 1130 m2, Praha

25 500 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Praha , Praha 13

Dovoluji si nabídnout pozemek v ulici Hlušičkova, k.ú. Stodůlky o velkorysé výměře 1130 m2.

Hlušičkova ulice se nachází nad Plzeňskou ulicí, je součástí vilové čtvrti, ve které se prolíná starší zástavba z cca 50 let 20. století s novou, moderní výstavbou menších bytových domů/ rodinných domů. Pozemek je velmi mírně svažitý, obdélníkového tvaru. Přibližné rozměry jsou 21 x 55 m. Je vhodný pro rodinné bydlení nebo menší developerský projekt, který využije potenciál pozemku v této krásné lokalitě. Dle územního plánu je přípustné využití pozemku i pro podnikání ( primární využité je pro bydlení). Z tohoto důvodu se jedná o skvělou investiční příležitost. Katastrálně spadá do území Stodůlek - Praha 13.

Na pozemku aktuálně stojí rodinný dům z 50-tých let 20. století, ve kterém jsou zrenovované 2 byty. První byt má dispozici 2+1 (59 m2), druhý je garsonka 2+kk (18 m2). Z obou bytů je výstup na krásnou terasu a do zahrady. Dům je podsklepený, sklepy jsou v původním stavu, mají ovšem nová okna. Součástí stavby je garáž pro jedno auto. Technicky je dům v dobrém stavu.

Víc informací ráda poskytnu telefonicky či na osobním jednání.

Číslo nabídky:383204Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovod

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Gabriela Červeňáková
Kontakt na makléře Ing. Gabriela Červeňáková

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.