RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chaty, 93 m2, Černé Voděrady

3 500 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Černé Voděrady

Jen pár kilometrů na kole z Prahy, hned u malebných lesů Voděradských bučin vám v Černých Voděradech nabízíme ke koupi překrásnou chatičku s vlastnim pozemkem a zahradou.

Je jako stvořená pro ty, co rádi tráví čas aktivně:
• Cyklisté a turisté využijí stezky v okolí – nabízí se spousty turistických- a cyklotras, kterými zdejší přírodní památky a rezervace přímo oplývají,
• Nadšení houbaři se mohou těšit na koše plné hub z blízkého či vzdálenějšího okolí,
• Vyjde-li zima, na své si přijdou i běžkaři,
• No a lenoši si pak mohou jen užívat zdravého vzduchu z terasy či balkonu s výhledem anebo restaurací v blízkém či vzdálenějším okolí..

Chata s kuchyňkou, obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou a komorou má zavedenou elektřinu a vodu z vlastní studny, vytápění je řešeno krbem a kamny na pevná paliva. Obytná plocha činí 47m2, k tomu je je k dispozici ještě balkon (5m2) a terasa (16m2). K dispozici je dále prostorná garáž s dílnou v 1. PP (25m2).

Zahrada (417m2), která k chatě samozřejmě přísluší, je přesně tak velká, abyste měli prostor jak na hraní s dětmi, tak i na zahrádkářské radosti a přitom se na ní o víkendu nenadřeli.

Tento strohý popis vám však ani zdaleka však nedokáže zprostředkovat ten příjemný pocit z místa a nádheru zdejší přírody. Zavolejte, rádi vám vše ukážeme naživo. Těšíme na vás!

Spolupráce s ostatními realitními makléři je vítána a podporována!

Číslo nabídky:383294Plocha užitná:47
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:TrativodElektřina:230 V
Stav objektu:DobrýBudova:Smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Petr Šoupal
Kontakt na makléře Ing. Petr Šoupal

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.