RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 200 m2, Žitenice

4 790 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Žitenice

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům k finálnímu dokončení dle Vašich představ. Dům o užitné ploše cca 200 m2 se nachází v obci Žitenice na pozemku s vlastním vjezdem (elektronická brána) s možností parkování, k domu náleží zahrada o rozloze 395 m2. Dispozice domu je v tuto chvíli variabilní, v přízemí jsou tři obytné místnosti, kuchyň, koupelna, sociální zázemí. V patře je nyní otevřený prostor s možností rozdělení na 3 další pokoje a příprava na sprchový kout + wc. Nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí a rozšířením dispozice na základě projektové dokumentace. Veškeré inženýrské sítě jsou nově instalovány, nová plastová okna, nové podlahové i stropní trámy mezi patry, nový věnec + svázání obvodových zdí roxory, nově vyzděné štíty, nový komín, rozvody elektřiny. Vytápění domu je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem ( již připojen ). Jako druhý zdroj byly plánovány krbová kamna s výměníkem. Dům disponuje jednu místnost podsklepenou s klenbovým stropem, sklep je celý zrekonstruován. Vaši nemovitost můžete nabídnout jako protihodnotu s oboustranným doplatkem. Nemovitost je ihned volná po zaplacení kupní ceny.
V případě zájmu o koupi se objednejte na prohlídkový den. Hypotéku Vám zajistí na klíč náš hypoteční specialista.

Číslo nabídky:383655Plocha užitná:200
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace, jímka
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:V rekonstrukciTopení:lokální plynové
Budova:SmíšenáTelekomunikace:Internet
Doprava:silnice, MHD, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Michal Kožíšek
Kontakt na makléře Michal Kožíšek

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.