RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 1043 m2, Sluštice

7 190 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Sluštice

Představujeme vám jedinečnou nabídku: slunný, rovinatý pozemek ideální pro stavbu vašeho vysněného rodinného domu. S rozlohou 1043 m² nabízí tento pozemek dostatek místa pro prostorný rodinný dům. Již nyní je k dispozici veškerá potřebná infrastruktura – přípojky vody, kanalizace, plynu a elektřiny jsou připraveny k okamžitému využití.

Nachází se v malebné obci Sluštice, která je jako stvořená pro klidné bydlení s rychlým spojením do rušného centra Prahy. Jen 20 minut na metro C "Háje", obec nabízí kompletní vybavenost pro každodenní život: od obchodu s potravinami a smíšeným zbožím, přes obecní úřad, školu, školku až po lokální restauraci. Neodolatelné kouzlo obci dodává dominantní barokní kostel sv. Jakuba.

Pro vaše větší nákupy nebo volnočasové aktivity nemusíte jezdit daleko. V blízkém Újezdu nad Lesy, pouhé 3 km od pozemku, naleznete supermarkety Lidl, Penny a Albert. Nedaleké Říčany jsou pak nabízejí kompletní občanskou vybavenosti.

Pokud dojíždíte do Prahy, Sluštice nabízejí dobrou dopravní dostupnost. Můžete zvolit cestu autem, autobusem nebo vlakem z Říčan.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost ke koupi velmi pěkného pozemku, kde můžete ihned začít stavět. Pro další informace mne kontaktujte.

Číslo nabídky:384285Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Jana Karlachová
Kontakt na makléře Ing. Jana Karlachová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.