RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 400 m2, Dobrá Voda

5 300 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Dobrá Voda

Jedná se o prodej usedlosti s uzavřeným dvorem o zast. ploše 510m2 s navazující stodolu 270m2. V současné chvíli je obytná část ve fázi hrubé stavby s možností dokončení dle nároků a požadavku nového majitele. Dispozičně je dům možné dělit až na dvě nebo tři samostatné bytové jednotky popř. jako celek, levé křídlo je k užívání jako krytá terasa. Dům má dva sklepy střešní prostory jsou určené k vestavbě. Zdroj vody objektu je obecní v kombinaci s vlastní studnou, odkanalizování je připraveno na napojení septiku popř. Čov. K objektu náleší přímo navazující pozemky o celkové výměře 44.590m2 tvořené pastvinami a lesy. Poloha objektu zajištuje soukromí a klid, nachází se v okrajové části obce obklopené přírodou. Pro více informací volejte makléře nabídky.

Číslo nabídky:384291Plocha užitná:400
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitostStav objektu:Ve výstavbě
Budova:Cihlová

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Jan Fuchs
Kontakt na makléře Jan Fuchs

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.