RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 140 m2, Trmice

3 995 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Trmice

Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme prodej dvou podlažního zatepleného rodinného domu. Dům je o dispozici 5+1, s výměrou 140 m2 užitné plochy. Plocha parcely činní 450 m2. Dům prošel před několika lety velmi zdárnou rekonstrukcí. Při vstupu do domu se po pravé straně nachází šatna a kotelna, po levé straně dvě obytné místnosti, které mohou složit jako obývací pokoj a kuchyň, nebo také jako ložnice pro hosty.V přízemí také nalezneme novou koupelnu s toaletou a saunu. Ve 2. podlaží se nachází prostorná kuchyně, obývací pokoj, dále ložnice, dětský pokoj a moderní koupelna s toaletou.
Z 2. podlaží se dostaneme do půdního prostoru, který v tuto chvílí slouží jako spižírna, a úložné místo. Jistě by se tento prostor mohl využít jako další místnosti k bydlení. Plocha zahrady činní 350 m2, na zahradě se nachází pergola s posezením, garáž, a také je zde připravené místo na bazén. Prodávající mají k pozemku ještě jako bonus od města pronajatý pozemek, který využívají jako zahradou k sázení zeleniny, plocha tohoto pozemku je 80 m2. Tento pozemek mají pronajatý za roční poplatek 500 ,-Kč. Je zde možno tento pozemek od města odkoupit do svého výlučného vlastnictví.
Vytápění domu je řešeno dálkovým rozvodem (párou). Kanalizace je vyřešena septikem. U domu jsou připravené přípojky do veřejné kanalizace, takže je možnost připojení k hlavnímu řádu. V případě zájmu o tuto nemovitost, vám rádi zprostředkujeme i vhodné financování.

Číslo nabídky:384512Plocha užitná:140
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:septikVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Velmi dobrý
Topení:ústřední dálkovéBudova:Smíšená
Telekomunikace:InternetDoprava:vlak, silnice, MHD, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Jana Nováková
Kontakt na makléře Jana Nováková

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.