RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 67 m2, Odolena Voda

7 290 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Odolena Voda

Dovolujeme si Vám nabídnout byt 3+kk s balkonem, garážovým stáním a sklepem v novostavbě právě dokončeného moderního projektu Rezidence U Lesa.

Byt se nachází ve 3 nadzemním podlaží s dispozicí 3+kk s prostorným balkonem, který nabízí přímý výhled na památnou horu Říp. Stejný pohled budete mít k dispozici rovněž i z velkého obývacího pokoje, který je spojen s kuchyňským koutem.
Byt se prodává bez vybavení, budoucí možný vzhled si můžete představit díky přiloženým vizualizacím. Koupelna a toaleta jsou vybaveny vkusnými zařizovacími předměty. Mezi nadstandardní prvky se řadí centrální systém větrání s rekuperací a venkovní elektrické rolety díky kterým je možné získat naprosté soukromí. Vytápění je řešeno pomocí centrálního plynového kotle umístěném v domě.
Dům má nejlepší energetickou náročnost třídu A - mimořádně úspornou.

Rezidence se nachází přímo v centru města, přesto je obklopena okolními lesy a zelení, které jsou ideální pro odpočinek a procházky. Odolena Voda nabízí kompletní infrastrukturu a vybavenost pro své obyvatele. V obci se nachází mateřská a základní škola, hřiště a centra pro aktivní trávení volného času se svými dětmi, různá sportoviště včetně koupaliště, obchody s potravinami, lékaři a další. Vše v docházkové vzdálenosti. Kousek od domu je autobusová zastávka s přímým spojem do Prahy.

Prohlídkový den se bude konat po předchozí telefonické či emailové domluvě.

Číslo nabídky:384722Plocha užitná:67
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:NovostavbaBudova:Cihlová
Vlastnictví:

Osobní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Věra Krulichová
Kontakt na makléře Věra Krulichová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.