RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 396 m2, Konice

2 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Konice

Ve výhradním zastoupení nabízíme pozemek v malebné obci Runářov. Pozemek je o rozloze 396 m2 s možností výstavby mobilního domu dle vašich představ. Sítě jsou připraveny před domem, což zjednodušuje proces stavby. Mobilní dům je skvělým řešením pro všechny, kteří chtějí rychle plnohodnotně bydlet ve vlastním, jsou to v podstatě klasické dřevostavby, které mohou nabídnout až 57 m2 v jednom modulu. Ty je možné spojovat do větších celků. Váš dům tak poroste s vaší rodinou.

Parcela poskytuje klidnou atmosféru a příjemné okolí, které nabízí blízkost přírody, je toto místo ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s přístupem k veškerým pohodlím městského života. Díky své výhodné poloze je občanská vybavenost dostupná ve vzdálenosti pouhých 3 km v obci Konice.

Nyní je ta pravá chvíle uskutečnit vaše snění o vlastním domově v harmonickém prostředí obce Runářovice. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost!

Pro více informací a domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Číslo nabídky:385026Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Pavel Křetinský
Kontakt na makléře Pavel Křetinský

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.