RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1, 63 m2, Jablonec nad Nisou

3 350 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Jablonec nad Nisou

Nabízíme k prodeji slunný, kompletně zrekonstruovaný byt 3+1 s lodžií. Během rekonstrukce, která proběhla v roce 2022 se měnily původní umakartové příčky za zděné a současně s tím také všechny rozvody energií (voda, odpady a elektřina). V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a prostor pro pračku. WC je umístěné samostatně. Kuchyň je vybavena standartními spotřebiči (digestoř, elektrický sporák a trouba, dřez). Celý dům je kompletně zateplený a má plastová okna. Pro lepší představu o prostoru jsme pro Vás připravili virtuální prohlídku. Vytápění je zajištěno vlastním plynovým kotlem. Výtah je také po rekonstrukci, společné prostory jsou čisté a udržované. Díky svému umístění v nejvyšším patře, nabízí byt klid bez dupání a zároveň hezké výhledy. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti. Dostatek parkovacích míst je v bezprostředním okolí a cca 100 m je vzdálené placené kryté parkoviště. Díky osobnímu vlastnictví je možné koupi financovat hypotékou, se kterou rádi poradíme a pomůžeme. Pro více informací volejte makléře. Doporučujeme prohlídku.

Číslo nabídky:385075Plocha užitná:64
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:8
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

3 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:lokální plynové
Budova:PanelováTelekomunikace:Telefon, Internet
Vlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, silnice, MHD, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Tomáš Pažout
Kontakt na makléře Tomáš Pažout

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.