RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej činžovního domu, 478 m2, Koštice

6 000 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Koštice

Hledáte investiční příležitost v oblasti nemovitostí s jasnými výhledy do budoucna? Představujeme Vám exkluzivní nabídku třípodlažního bytového domu v malebné obci Koštice, okres Louny. Tato nemovitost představuje unikátní možnost pro investory, kteří hledají stabilní výnosy z pronájmu a zároveň chtějí mít možnost dále rozvíjet svůj majetek.

Podrobný popis nemovitosti:
Bytový dům se skládá ze čtyř samostatných bytových jednotek o dispozicích 4+1 a celkové užitné ploše 77 m2 každá. Celkově dům nabízí 308 m2 užitné plochy s další zastavěnou plochou 215 m2. Všechny bytové jednotky jsou aktuálně pronajaty na dobu určitou na rok nebo půl roku, což Vám zajistí okamžitý příjem z pronájmu.
Každý byt je přístupný z prostorné chodby, odkud je vstup do všech obytných místností, kuchyně, koupelny a toalety. Koupelny jsou vybaveny vanou, umyvadlem a vlastním bojlerem pro ohřev užitkové vody. Z obývacího pokoje je přímý přístup na lodžii, což přidává bytům na atraktivitě.

Lokalita:
Obec Koštice leží v krásné přírodě mezi Louny a Budyní nad Ohří, v blízkosti řeky Ohře. V obci naleznete obchod, poštu, restauraci a dětská hřiště. Pro rozšířené občanské vybavení stačí krátká cesta do blízkých Loun.

Stav objektu a další informace:
Dům byl postaven v letech 1970-1975, je pravidelně udržován, v původním, ale plně funkčním stavu. Nedávno byla opravena střecha a dům je vybaven společným uhelným kotlem Dakon pro vytápění, má připojení k obecnímu vodovodu a kanalizaci. S nemovitostí přichází další potenciál pro zvýšení efektivity a výnosů z pronájmu - prostor pro vybudování dalších dvou bytových jednotek 1+kk a 2+kk v přízemí.

Cena a financování:
Cena nemovitosti je stanovena na 6 000 000 Kč. Nemovitost lze financovat i prostřednictvím hypotečního úvěru, což může být atraktivní možnost pro potenciální investory.

Tento bytový dům představuje vynikající příležitost pro ty, kteří hledají investici s okamžitým příjmem z pronájmů a s potenciálem dalšího rozvoje. Neztrácejte čas a udělejte krok k rozšíření svého investičního portfolia s touto exkluzivní nabídkou v obci Koštice. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nemovitosti nás neváhejte kontaktovat.
Více u makléře nabídky.

Číslo nabídky:386029Plocha užitná:478
Kategorie:

Činžovní domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:Dobrý
Topení:ústřední tuhá palivaBudova:Cihlová
Doprava:vlak, silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Petr Hloušek
Kontakt na makléře Ing. Petr Hloušek

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.