RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 60,5 m2, Říčany

5 800 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Říčany

Nabízíme k prodeji prostorný, prosluněný byt 2+1 s lodžií, s celkovou výměrou 60,5 m2. Nachází se v atraktivní lokalitě Říčan u Olivovny, v ulici U Olivovny. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem. Byt je ve velmi dobrém stavu nevyžadující investici a nový majitelé se mohou hned po prodeji nastěhovat.

V bytě se nachází kuchyňská linka vybavena myčkou a sklokeramickou varnou deskou. Pokojová orientace na jih (obývací pokoj s lodžií a jeden další pokoj) zajišťuje příjemné denní světlo během celého dne. Kuchyň je orientována na sever. Z oken a lodžie se naskýtají krásné výhledy, které zpříjemní každodenní bydlení. K bytu náleží také sklepní kóje o velikosti 2 m2.

Říčany jsou ceněné pro svou kompletní občanskou vybavenost, včetně nemocnice, kina, restaurací, plaveckého bazénu, zimního stadionu, sportovních hal, hřiště, gymnázií a dalšího. Láká také krásnou přírodou s přírodními koupališti Jureček a Marvánek, stejně jako cyklostezkami. Zároveň je zde výborná dostupnost do centra Prahy, vlakem PID, autobusem nebo autem po D1.

Tento byt představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v pěkné lokalitě s výbornou dostupností a občanskou vybaveností. Neváhejte nás kontaktovat pro domluvení prohlídky a staňte se novými majiteli tohoto skvělého bytu.

Číslo nabídky:386650Plocha užitná:60.5
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:9
Podkategorie:

2 + 1

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Panelová
Vlastnictví:

Osobní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Jana Karlachová
Kontakt na makléře Ing. Jana Karlachová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.