RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 93,28 m2, Strunkovice nad Blanicí

5 365 470,00 Kč  (Včetně provize RK)

Strunkovice nad Blanicí

Rádi bychom vám představili novostavbu rodinného domu v části obce Strunkovice nad Blanicí, okr. Prachatice.

Dům má dispozici 5+kk a rozprostírá se na dvou podlažích, poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Nabízí se ve formě bílá zeď tj. bez dokončovacích interiérových prací. Pokud byste chtěli dům kompletně dokončit, neváhejte se na nás obrátit.

V přízemí se nachází zádveří, jeden neprůchozí pokoj, hlavní obývací prostor s kuchyňským koutem a spíží. Dominantním prvkem je prosklená stěna, která propojuje interiér s exteriérem a dodává domu světlo a prostorný dojem. Na tomto patře je k dispozici také toaleta.

Do prvního patra se dostanete po elegantních schodech s dřevěnými nášlapy. Zde se nachází koupelna, hlavní ložnice s šatnou a další dva samostatné pokoje.

Dům je vytápěn podlahovým topením tepelným čerpadlem. Pro variabilitu vytápění je v obývacím pokoji příprava na krbová kamna. Napojení na obecní vodovodní řád a kanalizaci. Jedná se o dřevostavbu s energetickou náročností třídy B.

Kromě toho máte k dispozici i parkovací místo a zahradu o rozloze 280 m2, kde si můžete užívat krásný výhled.

Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v klidném prostředí, které nabízí veškeré výhody venkovského života s pohodlnou dostupností do měst Prachatice, Vodňany apod.

Termín začátku stavby: 2. 5. 2024
Termín dokončení stavby: listopad 2024

Tento dům je součástí projektu ve Strunkovicích nad Blanicí, kde probíhá výstavba dvou totožných rodinných domů s rozdílnými parcelami a jinou orientací. Nabízíme rodinný dům se zahradou cca 190 m2 a rodinný dům se zahradou 280 m2. Pokud máte zájem o více informací, kontaktujte makléře nabídky.

Nabízíme podporu při zajištění financování koupě nemovitosti.

Číslo nabídky:388452Plocha užitná:93.28
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:Novostavba
Topení:jiné, PodlahovéBudova:Dřevěná
Doprava:silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Miroslav Hodina
Kontakt na makléře Ing. Miroslav Hodina

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.