RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, 2222 m2, Praha

250,00 Kč 

Praha , Praha 10

Nabízíme vám kancelářské prostory ve Sworp Housu, v lokalitě Praze Strašnice. Nedaleko metra Strašnická nebo Skalka, včetně možnosti parkování v objektu a skladovacích prostor.

Tyto exkluzivní kancelářské prostory od 15 m2 do 1 100 m2 se nabízejí s vybavením i bez vybavení. Máte možnost je rozčlenit do jednotlivých kanceláří nebo z nich udělat open space. Tyto kanceláře mají úžasný výhled do parku a čekají na nového majitele. Nacházejí se na 3 N.P. a mají samostatný vstup z chodby, součástí pronájmu jsou společné toalety a společnou kuchyňka.

V kancelářském domě je při vstupu recepce 24/7, čekárna pro obchodní partnery, restaurace, výtah a autobusová zastávka přímo u budovy. Ma metro Strašnická či Skalka se dostanete za 9 minut pěšky.

V budově je možnost si pronajmout skladovací prostory ke kancelářím či samostatně, parkovací místa 2 300 Kč/bez DPH.

Poplatky za kancelář jsou 190 Kč/m2 včetně energií a všech služeb ( elektřiny, topení, vody, osvětlení společných prostor, společné kuchyňky, toalet, recepce, úklidu společných prostor). Pronajímatel požaduje dva měsíční nájmy jako kauci.

Neváhejte a kontaktujte makléřku Ing. Martinu Jandáskovou na tel: 775 072 784 či na emailu: martina.jandaskova@re-max.cz a domluvte si osobní prohlídku kanceláří.

Číslo nabídky:389829Kategorie:

Pozemky

Typ:

Pronájem

Jednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Topení:lokální elektrickéTelekomunikace:Telefon, Internet
Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Ing. Martina Jandásková
Kontakt na makléře Ing. Martina Jandásková

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.