RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 198 m2, Nová Ves pod Pleší

16 500 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Nová Ves pod Pleší

Dovoluji si Vám nabídnout prodej prostorné dřevostavby, domu 5kk s dvěma terasami a pozemkem 974 m2, na adrese V Aleji 545, Nová Ves pod Pleší.
Jedná se o velmi žádanou rezidenční lokalitu Na Včelníku, obklopenou Brdskými lesy.
Dům je kolaudovaný v roce 2019 s podlahovou plochu 198 m2.
Dominantou domu je obytný prostor 40 m2 se vstupem na terasu 9 m2, který je díky dostatku oken velmi světlý. S obytným prostorem je propojena jídelna s kuchyňským koutem 28 m2 a vstupem na terasu. Na obytnou část s jídelnou navazuje ložnice 21 m2, pokoje 18,5 m2 + 14,7 m2, dvě šatny 16 m2 a 9,5 m2, technická místnost, předsíň, chodba. Velmi praktické jsou i dvě koupelny, z nichž v jedné je sprchový kout i vana, toaleta, bidet a v druhé je sprchový kout a toaleta. Třetí je pouze WC s umyvadlem. K dispozici jsou půdní prostory, kde je možnost vybudování dalších pokojů.
Podlahy v obytných částech jsou vinylové, v koupelnách a technické místnosti je velkoformátová dlažba.
Vytápění domu je zajištěno elektrokotlem a rozvedené topení (voda) v podlahách zajišťuje rovnoměrnější prohřátí místností. Navíc v obytném prostoru jsou krbová kamna, kterými lze místnost vytopit velmi rychle.
U domu je upravená a udržovaná zahrada, která zajišťuje dostatek soukromí. K dispozici je i vestavěná nádrž na dešťovou vodu.
Parkování pro 2 vozy - jedno kryté stání a druhé před domem. Součástí krytého parkování prostorná dílna s možností uskladnění motorky či větších věcí.
V obci je základní občanská vybavenost - mateřská škola, základní škola, pošta, Obecní úřad, obchod. Kompletní občanská vybavenost je v nedalekém Mníšku pod Brdy či Dobříši.
Dobrá dostupnost - 300 m BUS - 10 minut Mníšek pod Brdy, 20 minut Nový Knín. V obci vlaková zastávka - 17 minut Dobříš, 54 minut Praha - Braník. Autem 30 minut do Prahy.
Nespornou výhodou a příjemným zpestřením je okolí a všudypřítomné lesy, které nabízí nesčetné možnosti sportu, relaxace či procházek.
Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, které touží po prostorném a klidném bydlení, s dobrou dostupností do Prahy a zároveň v blízkosti přírody.

Číslo nabídky:391779Plocha užitná:198
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Dřevěná

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

František Babčický
Kontakt na makléře František Babčický

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.