RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 80 m2, Orlovice

1 999 040,00 Kč  (Včetně provize RK)

Orlovice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme zprostředkování prodeje RD v Orlovicích . Jedná se o starší smíšenou stavbu, jehož součástí je kuchyně+pokoj (ložnice). Chodbou projdeme na obytnou verandu, do koupelny a WC.K domu patří menší dvorek a velmi pěkná, příjemná zahrád
Největší devizou této nemovitosti je její umístění v klidné části obce Orlovice, téměř u lesa. Proto je dům vhodný k chalupaření, či k rekonstrukci.
Orlovice jsou nevelkou obcí s 320 obyvateli a najdeme ji pod severními vrcholky Orlovické vrchoviny, jižním směrem od Ivanovic na Hané a jihovýchodním směrem od města Vyškova. Obec se rozkládá v údolí Medlovického potoka a je obklopena malebnými lesy. Na vyvýšenině nad západním okrajem obce jsou nepatrné pozůstatky hradu Orlov z konce 13. století. Z původního hradu se dochovaly valy a příkopy. V Orlovicích roste památkově chráněný dub. Orlovicemi vede trasa lokální značené cyklostezky a kolem západního okraje obce prochází modrá turistická značka. Modrá značka vede z města Vyškov okrajem obce ke zřícenině hradu Orlov a pokračuje jižním směrem do města Bučovice.
V blízkých Moravských Málkovicích (2 km) je oblíbené koupaliště.

Zajišťujeme bezplatné finanční poradenství. Doporučíme Vám firmu, která Vám pomůže vyřídit dotace Zelená k úsporám -dům po babičce.

Zaujala Vás tato nemovitost? Neváhejte mne kontaktovat, ráda Vás provedu.


--

Číslo nabídky:392427Plocha užitná:80
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:Cihlová

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Milena Káňová
Kontakt na makléře Milena Káňová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.