Prodej pozemku pro bydlení, 1444 m2, Vavřinec
Nedostupné, nevolat

Vavřinec

Chcete si postavit nové bydlení na velmi pěkném pozemku a blízko krásné přírody Moravského krasu, kde budete mít dostatek klidu a soukromí?
Pozemek v obci Vavřinec vám to splní.

Prodávají se dvě parcely (parcela 574/1 a 574/2) o celkové výměře 1 444 m2 s uliční šíří 19 m a šíří 27,5 m v zadní části pozemku. Podle územního plánu obce je pozemek určený pro výstavbu individuálního bydlení venkovského typu – přípustná jsou dvě nadzemní podlaží, obytné podkroví a sklep. Zastavitelnost pozemku je 30 %. Pozemek lze případně rozdělit a postavit dvojdům.

Pozemek je rovinatý, ze tří stran oplocený, osázený ovocnými stromy a má úrodnou půdu. Na vedlejších pozemcích vznikají novostavby, inženýrské sítě (elektřina, voda) jsou momentálně v dosahu asi 60 m od hranice pozemku. Připojení k distribuční el. soustavě provede na svoje náklady EG.D, a.s. jakožto provozovatel DS – vlastník pozemku hradí pouze podíl na oprávněných nákladech ve výši cca 20 000 Kč. V místě je dostatečná kapacita pro připojení např. tepelného čerpadla. Prodloužení vodovodu k pozemku provede na žádost stavitele obec. Splašková kanalizace se bude v obci budovat v roce 2024/2025.

Podívejte se na více informací a dokumenty k pozemku na: https://www.remaxdelux.cz/microsite/nemovitost/stavebni-pozemek-vavrinec

Obec Vavřinec je dobře propojena autobusovou dopravou s okolními obcemi a většími městy Blansko (10 km), Boskovice (19 km) a Rájec-Jestřebí (10 km). Do Brna vám cesta autem zabere 40 minut.
V obci můžete využívat mateřskou školu, obchod, fotbalové a dětské hřiště a místní spolky. Ostatní občanskou vybavenost najdete v sousedním 2,5 km vzdáleném městysi Sloup.

Moravský kras a jeho okolí vás jistě neomrzí v žádném ročním období, ať už dáváte přednost procházkám, houbaření, cyklistice nebo třeba inline bruslím.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací. Doporučuji osobní prohlídku.
Webová stránka nemovitosti: https://www.remaxdelux.cz/microsite/nemovitost/stavebni-pozemek-vavrinec

Zdarma vám zajistím financování s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb.

Číslo nabídky:361182Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Doprava:autobus

O mně

Vždy jsem se upřímně zajímala o lidi, jejich příběhy a prožitky, úspěchy i nezdary, radosti či trápení. Stejně jako každý z nás máme svůj jedinečný životní příběh, ten svůj by mohla vyprávět i každá nemovitost. A ať chceme nebo ne, s našimi nemovitostmi jsme více či méně citově spjatí. Emoce či komplikované životní okolnosti mnohdy provází i samotný prodej nemovitosti, proto někdy není jednoduché se správně a s odstupem rozhodnout. Toto si uvědomuji, a proto ke každému prodávajícímu přistupuji individuálně a s respektem k jeho potřebám.

 

Díky svému vnitřnímu nastavení chápu práci realitního makléře v první řadě jako službu lidem, proto je mým cílem pro Vás udělat maximum a naplnit Vaše očekávání. 

 

V práci realitního makléře se spojily moje předchozí profesní zkušenosti z více oborů včetně marketingu a obchodu s dlouholetým osobním zájmem o reality.

 

Kromě empatie a lidského přístupu klienti na mé práci oceňují svědomitost, pragmatismus a schopnost vyřešit problémy. Za neméně důležité já sama považuji profesionální a férové jednání i ke kupujícím, jelikož realitní transakce by měla být založena na důvěře a respektu tak, aby byly všechny strany s výsledkem spokojené.

 

Velmi ráda si poslechnu Váš příběh a pomůžu Vám s Vaší nemovitostí naložit co nejlépe!

Mgr. Olga Oldřichová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.