Prodej vícegeneračního domu, 348 m2, Hostěrádky-Rešov
Nedostupné, nevolat

Hostěrádky-Rešov

Nechte se pohltit vyjímečnou video prohlídkou této nemovitosti a prohlédněte si také připravený 3D scan nemovitosti právě pro vás.
Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti Vám nabízím ke koupi ojedinělý dvougenerační rodinný dům v Hostěrádkách-Rešov o dispozici 9+2 a obytné výměře přes 265 m2. Nemovitost nabízí z uliční šíře suchý a čistý starší dům o dispozici 4+1 a výměře 115 m2 se samostatnou toaletou, komorou a koupelnou s velmi atraktivním potenciálem rozšířit bydlení o další patro. K této části byla přistavěna novostavba domu s dispozicí 5+1 a výměře 152 m2. Zde také naleznete velmi praktickou šatnu s komorou. Dále v přízemí naleznete dvě dílny, prostornou prádelnu, venkovní posezení, garáž o rozloze 38 m2 s dálkově ovládanými elektrickými vraty a další přístřešek pro vaše vozidlo o výměře 22 m2, pod který vás pustí další elektricky ovládaná brána. Nemovitost také nabízí slunný dvůr s terasou ve vnitrobloku a dále také slunný dvůr směrem do zahrady. Zde pak naleznete další zastřešené posezení, studnu, vydlážděnou plochu navazující na plochu pro uložení čehokoliv co vás napadne a uzavřený průchod na ulici. Také tu projdete do nové garáže o výměře 38 m2, kde se vejde nejen vozidlo, ale nespočet dalších důležitých věcí. Komfort bydlení vám zajistí kompletní přípojky na inženýrské sítě rozvedené po celé nemovitosti. Nic vám nebrání si užívat bezstarostný komfort domova plnými doušky. Nemovitost nabízí nespočet možností a hlavně soukromí. O dům a vše okolo je velmi dobře pečováno a nic nebrání k okamžitému nastěhování bez jakýchkoliv omezení. Žít zde, na tomto velmi klidném, ale dopravně dokonalém místě, je snem mnoha z nás. A to nejlepší na konec! Obrovská a udržovaná zahrada lze využít nejen k relaxu, ale také je možné využít jako obrovský potenciál k investici a postavit zde další rodinné bydlení a nebo ji velmi rychle prodat. Všechny inženýrské sítě jsou u pozemku a tak investice do stavebního pozemku budou takřka nulové.
Hledáte-li nemovitost, kde můžete spokojeně a ihned bydlet s vaší rodinou, nebo třeba část nemovitosti pronajmout, protože lze velmi snadno oddělit od další části, tak zcela určitě takovou jinde nenajdete. Rozloha nemovitost, potenciál využití, investice, nebo dál budovat?
Cokoliv si přejete, zde můžete realizovat…
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.
Zavolejte si o svoje prohlídku této jedinečné nemovistosti, kde vám zodpovím všechny vaše otázky.

Pavel Seidl
Váš rodinný realitní makléř

Číslo nabídky:360980Plocha užitná:348
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.