Prodej bytu 2+1, 55 m2, Šlapanice
Nedostupné, nevolat

Šlapanice

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti, Vám nabízíme ke koupi cihlový byt v OV o dispozici 2+1 a výměře 55 m2, včetně balkónu a sklepa o výměře 4.5 m2. Bytová jednotka je určena k rekonstrukci a vzhledem k tomu vám přikládám vizualizace, jak by mohl byt po zdařilé rekonstrukci vypadat. Shlédněte video prohlídku i 3D scan nemovitosti Matterport jež je součástí každé mojí nemovitosti a kde sim můžete online byt kompletně projít a nebo si jej třeba celý detailně proměřit. V bytě naleznete vstupní chodbu o výměře 11 m2, obývací pokoj o výměře 16 m2 a také ložnici o výměře 16 m2. Toaleta a koupelna se nachází ve zděném jádru, kde o rozloze 5 m2 nabízí velmi atraktivní prostor pro rekonstrukci koupelny a také zde naleznete další vizualizaci pro lepší představu dalších možností. Byt se nachází ve 4NP bez výtahu, jsou zde již vyměněna stará okna za nová plastová a nový je také rozvod topení v mědi. Celý byt je zcela soběstačný a hlavním kotlem si zde sami topíte i připravujete horkou vodu. Tedy záleží jen na vás, jaké zálohy vám budou dodavatelé energie účtovat. Aktuálně jsou celkové zálohy stanoveny na 2930,-Kč
Dům naleznete na ulici Brněnská, poblíž zastávky Šlapanice - sídliště, v blízkosti komplexní občanské vybavenosti s fantastickou dostupností do centra Brna přímou linkou a to do 20 minut.
Líbí se vám tato nabídka koupě bytu? Bytu, který si můžete sami přestavět výhradně dle vašich představ? Tak na nic nečekejte a zavolejte si o svoji vlastní prohlídku nemovitosti.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta, je samozřejmostí a zdarma.

Pavel Seidl
Váš rodinný realitní makléř

Číslo nabídky:365113Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4Typ:

Prodej

Počet podlaží:5Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:před rekonstrukcí
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.