Pronájem bytu 2+kk, 60 m2, Vranovice
Nedostupné, nevolat

Vranovice

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme k pronájmu novostavbu bytu 2+kk se slunnou terasou, samostatnou šatnou a celkové výměře 60 m2. Bytová jednotka je energeticky zcela samostatná a o komfort bydlení, jak topení, tak teplou vodu se vám postará nový duální plynový kotel Baxi. Vše je plně automatické. Nastěhování je možné ihned. Celkové měsíční náklady činí 15 500,- Kč (11 500,- Kč nájemné, 4000 Kč energie a veškeré poplatky spojené s užíváním bytu pro dvě osoby). Vratná kauce na byt je 25 000 Kč a provize RK činí 15 500,-Kč bez DPH to je 18 500,- Kč s DPH. Platba kauce a nájemné se hradí při podpisu nájemní smlouvy v hotovosti oproti dokladu a další nájemné je zasíláno na bankovní účet. Platba nájemného je vždy k 20 dni v měsíci a hradí se na měsíc dopředu. Byt je nový, čistý a celkově jižně situovaný s výhledem na Pálavu. Vybavení bytu, pračka, myčka, trouba, keramická deska, lednice, televize, stůl, čtyři židle, postel a dětská postel. Byt je částečně vybavený nábytkem dle fotografií a je zde možnost si říci, co si v bytě přejete ponechat či nikoliv. Vranovice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládají se v Dyjsko-svrateckém úvalu, v katastrálním území Vranovice nad Svratkou, 30 km jižně od Brna, na železniční trati Břeclav–Brno. Naleznete zde školku, školu, restaurace a nepřeberné množství cyklotras vedoucí až do Vídně. Jedná se o vinařskou obec v Mikulovské vinařské podoblasti. Líbí se tato nabídka? Tak na nic nečekejte a zavolejte si o svoji prohlídku.

Váš rodinný realitní makléř
Pavel Seidl

Číslo nabídky:365116Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Pronájem

Počet podlaží:4Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:novostavba
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.